houtrotrenovatie
GEREEDSCHAP VOOR ELKE KLUS

Schildersdiensten en meer door CPS Schilderwerken

Alle diensten worden door ons team van specialisten op professionele wijze uitgevoerd. Dit betekent dat wij snel en vakkundig werken, waardoor u al vlug van het eindresultaat kunt genieten. Gun uzelf de expertise en ervaring van CPS Schilderwerken uit Alblassserdam.

Wat onze schilders voor uw woning of kantoor kunnen doen

binnen verven

Binnenschilderwerk
Uw gehele interieur laten schilderen? Geen probleem. Het team van ons schildersbedrijf geeft uw woning vanbinnen een nieuw aanzicht in een handomdraai. Met de beste materialen en de nieuwste technieken werken wij snel en efficiënt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

buiten verven

Buitenschilderwerk
Bij buitenschilderwerk spelen verschillende factoren een belangrijke rol. De ondergrond bijvoorbeeld, maar ook de weersomstandigheden en het juiste type verf. Gelukkig heeft het team van CPS Schilderwerken in Alblasserdam genoeg ervaring met dergelijk schilderwerk om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Wij beschikken bovendien over een hoogwerker voor moeilijk bereikbare plaatsen. Meer weten? Bel even.

schildersbedrijf Alblasserdam

Beglazing
We voorzien uw kozijnen van HR++ glas. Dit is hoogwaardig isolatieglas dat zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Door energiezuinige warmte-isolatie zorgt het glas voor aangename warmte en lagere stookkosten. In combinatie met een zonwerende coating houdt HR++ glas ’s zomers de warmte buiten. Hiernaast zijn ook combinaties met geluidwerend glas en veiligheidsglas mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

wandafwerking

Wandafwerking
Ook uw wandafwerking wordt prachtig dankzij CPS. Beschadigde wanden worden weer strak en zien er prachtig uit. Wandafwerking is er in allerlei uitvoeringen. U kunt hierbij denken aan wandweefsel, glasvlies, vinyl of projectbehang. Met onze vakkennis en expertise bieden wij u talloze variatiemogelijkheden.

Window Care

Window Care-houtrotreparaties
CPS Schilderwerken verzorgt ook houtrotreparaties en is hiervoor gecertificeerd reparateur. Houtrot treedt vaak op als spijkers onderin het hout zijn geslagen of als het hout van slechte kwaliteit is. Bij houtrot in uw kozijnen is het niet langer nodig de kozijnen te vervangen. Het ongezonde hout wordt simpelweg verwijderd (gefreesd) en gerepareerd met Window Care R.P.